Jogi nyilatkozat

A szerződés tárgya a www.bestshape.hu domain-en található internetes áruházában megvásárolni kívánt árucikk.
Vállalkozó adatai:
Cziffra Csaba Zsolt EV.
Címe: 2330 Dunaharaszti Bethlen Gábor u. 77.
Adószám: 69233296-1-33
Bankszámla sz: 11600006-00000000-82108542
E-mail cím: info@bestshape.hu
Web: http://bestshape.hu/
A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a Cziffra Csaba Zsolt EV. e-mail által történő visszaigazolásával a  45/2014. (II.26.) Kormányrendelet alapján, távollévők közötti szerződés jön létre:
  Cziffra Csaba Zsolt Ev. mint Eladó, valamint a Megrendelő, mint Vevő között, az alábbi feltételek szerint: Az Eladó a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termék(ek) az azon megjelölt szállítási címre,a Szállítási feltételek alatt írtaknak megfelelően kiszállítja.
Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik,-úgy az Eladó haladéktalanul, de legkésőbb 72 órán belül, e-mail vagy telefon útján felveszi a kapcsolatot a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt címre kiszállíttatott termékeket átvenni!
Utánvételnél a szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza- készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) számú Kormányrendelet szabályai az irányadóak.
A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar,az így kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek,és azokat Cziffra Csaba Zsolt EV nem iktatja.

Szerzői jogok:
A weboldal elrendezését, tartalmának egészét vagy részeit, "adat, megjelenő müszaki, grafika, szoftveres és egyéb megoldások, tájékoztató szövegek, adatok, információk" -bármely formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni TILOS! Felhasználásra kizárólag Cziffra Csaba Zsolt jogosult!
Ezek megsértése jogi következményt von maga után, felhasználása a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti és jogi következményt von maga után. 

 

Megosztom:

Time: 0.0371 ms | Memory: 2.21MB | Version: 4.0